Det finns 32 produkter.

Visar 1-12 av 32 objekt

Konfettiballonger

Vi har konfettiballonger i en mängd olika storlekar och variationer och för alla olika typer av fester.

Vi har olika storlekar av konfettiballonger för alla typer av fester: barnfester, födelsedagsfester, bröllop, julfester, babyshowers etc. Vi har konfettiballonger i många olika färger och utföranden, så din fest blir roligare och mer spännande för dina gäster.

Så om du försöker starta din fest med en extra festlig dekoration, låt oss hjälpa dig att starta dina festligheter med vårt enorma urval av ballonger. Läs mycket mer här om hur du kan göra din fest speciell med rätt dekoration.


Gör festen speciell med konfettiballonger.

Gör din fest extra speciell med konfettiballonger som är en festlig ”kick” för alla typer av fester. Även om ballongerna förmodligen är populära i alla åldrar, och aldrig slutar vara roliga, kommer de förmodligen att vara särskilt välkomna på barnens födelsedagsfester. Du måste förmodligen bara vara beredd på att ballongerna inte ska överleva länge, när barnen får reda på hur kul det är att spränga dem, så konfetti kommer ut överallt. Se därför till att köpa massor av ballonger så att du inte tar slut!

Du kan också lägga till några av våra enfärgade ballonger, ballongbågar eller ballongmix till dekorationen. Sen är det fortfarande lite utsmyckning kvar om det blir lite för kul att spränga konfettiballongerna. När du ändå beställer ballongerna kan du också kolla in vårt urval av inbjudningskortsugrör och annan festutrustning.

Dessa roliga ballonger är det perfekta sättet att fira eller hylla alla dina speciella tillfällen och milstolpar. Skicka hem dina gäster med ballonger som de verkligen kommer att minnas och få dem att le.

Skäm bort dina nära och kära med konfettiballonger

Unna din familj en speciell tid tillsammans. Ge barnen en rolig och annorlunda födelsedagsfest. Konfetti är ett roligt och kreativt sätt att lägga till spänning till barns födelsedagsfester. Barn kommer att älska att kasta ballonger i luften och försöka fånga konfettin när de flyger genom luften. Ett utmärkt val för barns födelsedagsfester!

Fira en födelsedagsfest med födelsedagskonfettiballonger! Vi har dem i olika storlekar och färger. Vi har också ballongkonfetti för alla typer av fester och milstolpar som examen, årsdag och bröllopsfester. Om du letar efter något unikt och personligt är ballonger och konfetti precis rätt val. Vi har ett brett urval av konfettiballonger att välja mellan.

Fira födelsedagen med konfettiballonger

Unna ditt barn en födelsedagsfest som de kommer att älska! Ballonger och konfetti är det perfekta sättet att lägga till spänning till ett barns födelsedag. Barn kommer att älska att kasta ballonger i luften och försöka fånga konfettin när de flyger genom luften. Gör dagen extra speciell genom att lägga till vår födelsedagskonfetti till barnens skoj! Om du behöver extra inspiration till din födelsedag i form av ballonger kan du hitta många olika födelsedagsballonger här.

Ballonger är ett roligt och kreativt sätt att fira eller hedra alla dina speciella tillfällen och milstolpehändelser. Ge dina gäster en oförglömlig tid med våra roliga födelsedagskonfettiballonger. Lägg till spänning i dina speciella evenemang genom att kasta ballonger och konfetti i luften!

Hitta ballonger för alla fester

Ballonger är ett roligt och kreativt sätt att fira eller hedra alla dina speciella tillfällen och milstolpar. Ge dina gäster en oförglömlig tid med våra roliga konfettiballonger. Du kan vara säker på att hitta en ballong för alla events, hos oss!

Se till exempel våra populära ballonger för babyshowers. Om du har en nära vän, syster etc. Då har du förmodligen redan varit tvungen att planera en baby shower, men det kan vara svårt att hitta rätt dekoration för festen. Därför har vi på Heliumballong.se samlat några av de bästa ballongerna till evenemanget. Du hittar allt från folienummerballonger till vackra ballongbågar.

Konfettiballonger för examen

Öka spänningen och lyxklass på alla examensfester med konfettiballonger. Ett roligt och kreativt sätt att fira alla tillfällen. Men även kom ihåg att våra vackra konfettiballonger enkelt kan kombineras med andra av våra vackra ballonger för att ge ett mer rafflande ”look”. Färgvalet och temat är helt upp till studenten eller så kan du naturligtvis välja den klassiska röda eller blå färgen som matchar hattens färg. De internationella hattarna antyder en färgexplosion och här Heliumballong.se naturligtvis också precis vad du behöver.

Glöm inte att även beställa en pump hos oss, så att du har något att blåsa upp de många ballongerna!

Hitta vackra konfettiballonger för bröllop

Våra bröllopskonfettiballonger är perfekta för ditt bröllop! Ge dina gäster ett speciellt minne av din bröllopsdag genom att kasta ballonger i luften och njuta av några roliga och unika konfettiballongaktiviteter.

Du kan krydda ditt bröllop ännu mer genom att kolla in våra ballonger med bröllops-tema. Se också till att kolla in våra tillbehör. Här hittar du allt från ballongpumpar till tårtljus.