Personuppgiftspolicy på heliumballoner.dk ApS

Vi samlar bara in personuppgifter i fall där detta borde vara relevant för oss, och vi samlar bara in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet på heliumballoner.dk ApS.

När vi samlar in, behandlar och använder dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta lagbestämmelser.

Vi lagrar bara dina personuppgifter så länge vi antingen är föremål för en laglig skyldighet att göra det, eller så länge det är relevant för det syfte för vilket det samlades in.

Information vi samlar in

Om du vill köpa och ta emot en produkt eller tjänst från oss, måste vi samla in vissa personuppgifter för att slutföra transaktionen och för att kunna erbjuda dig våra tjänster. Vi kan använda cookies för att hålla reda på innehållet i din kundvagn medan du använder vår webbshop.

Vi kan få information som namn, e-postadress, postadress, leveransadress (om det varierar från postadress), telefonnummer och betalningsinformation.

heliumballoner.dk ApS samlar in och behandlar dina personuppgifter när du gör följande:

- Besök vår hemsida

- Slutför ett köp av våra produkter

- Skapar ett konto

- Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

- Granska vår webbplats

- Skickar frågor, klagomål eller feedback

Datakontrollanten

Uppgifterna ansvariga för insamling, behandling och användning av din personliga information på www.heliumballoner.dk är heliumballoner.dk ApS, Naverland 4, cvr nr 36728736

Grund för behandling och syfte

Vi samlar in din allmänna kontaktinformation som namn och adress för att leverera den produkt eller tjänst som du har köpt från oss. Vi samlar in din e-postadress för att skicka en orderbekräftelse och en leveransbekräftelse.

När du betalar för din produkt eller tjänst samlar vi in ditt namn, kortdata och IP-adress. Informationen som samlas in i samband med betalningstransaktionen används och lagras endast för betalningsavveckling och uppfyllande av avtalet. När betalningarna har slutförts, kommer en del av dina data att skickas till Quickpay / Viabill, inklusive information som är nödvändig för att slutföra eller stödja betalningen, såsom det totala inköpsbeloppet och faktureringsinformation.

Om du har gett oss ditt samtycke under registreringsprocessen eller på vår webbplats kommer vi att använda din e-postadress för att skicka ut ett nyhetsbrev. Du kan när som helst registrera dig för och avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Alla nyhetsbrev innehåller också en länk för att avsluta prenumerationen. Om behandlingen av personuppgifter baseras på ditt samtycke har du rätten att återkalla samtycket när som helst.

Om du inte vill lämna de personuppgifter som krävs för att slutföra ett köp av en produkt kommer du tyvärr inte att kunna köpa produkter från oss på vår webbplats.

Din information (utom din e-postadress om du har samtyckt till dess behandling i syfte att ta emot erbjudanden) kommer att raderas 5 år efter att du har mottagit din artikel eller tjänst.

Andra mottagare av personlig information

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part och vi överför inte dina personuppgifter till tredje land.

Om du väljer att granska vår webbplats kommer ditt namn och din e-postadress att överföras till Trustpilots granskningssida.

Vi har vår webbplats på speedbox och betalningssystem via Quickpay / Viabill, som fungerar som vår databehandlare. All personlig information som du tillhandahåller på vår webbplats kommer att lagras i speedboxs datacenter.

Vi använder externa företag som leverantörer för att leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt. Dessa externa leverantörer är databehandlare och behandlar i vissa fall personuppgifter i samband med att de tillhandahåller tjänster till oss. Våra databehandlare behandlar bara personuppgifter i enlighet med våra instruktioner och i enlighet med lagkraven för databehandlare.

Vi har ingått databehandlaravtal med våra databehandlare, vilket är vår garanti för att de följer tillämpliga regler för skydd av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Som registrerad har du ett antal rättigheter, som vi måste se till att vi alltid uppfyller. Du har rätt att begära oss följande:

• För att komma åt och få dina personuppgifter korrigerade / ändrade

• Att ta bort personuppgifter

Dessutom har du rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och du har rätt att lämna in ett klagomål till en dataskyddsmyndighet.

Vill du inte längre att vi ska behandla dina personuppgifter eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter, Du kan också skicka oss en begäran om detta till vår e-postadress kundeservice@heliumballoner.dk.

Nu när du vet dina rättigheter kan du gå in och se vårt stora urval av heliumballonger här på webbplatsen.