Det finns 67 produkter.

Visar 1-12 av 67 objekt

Folieballonger

Valentinsdaten, födelsedagsfest - oavsett händelse, vi har stor bogstavsballoner av folien. Nedan är ett urval av dessa. Förutom bogstavsballoner till en kraftig pris - då har vi även den vanliga billiga ballonger bland vårt sortiment.


Folieballonger för speciella tillfällen

Här i webshopen hittar du ett stort urval av folieballoner att både barn och vuxna. Folieballonger är ett festligt inslag som kommer att pryda för fester och speciella evenemang. Välj bland andra folieballonger formad som ord som "part" eller "baby".

Våra folieballongger är lätt att blåsa upp, och alla är utrustade med en automatisk förslutning så att luft inte läcker ut. Detta gör att de inte kan vara svetsade eller bundna. De kan också fyllas med helium till skillnad från vanliga latexballonger.

Du kan välja att blåsa upp dem på traditionellt sätt eller använda helium som kommer att få ballonger till att flyta.

Folieballongerne också kommer till sin rätt på en ballongpind eller i en ballongsnor. Så att du alltid har ett grepp på ballonger, vilket kan vara en fördel om de ska ges bort.

               

Folieballonger i alla färger och former

Med heliumballong.se hittar du också folieballonger anpassade till några av liv är mycket speciella evenemang.
För bröllopsfesten, du kommer att hitta ett stort hjärta med texten "jag älskar dig". Du kommer också att hitta ett folieballong med texten "baby", som är perfekt för en babyshower eller för att överraska den nya föräldrar.

Vi har också populära och extremt fotovenlige foliebogstaver i både guld och silver. Vi förhandlar folieballong med siffror tal och de finns i olika färger så att du är säker på att hitta några som passar exakt din tema.

 

Folieballonger är i en kategori för sin

En folieballong är inte "bara" en ballong. Du har förmodligen redan har eftersom du landat på den här sidan. Den är gjord av ett material som skapar uppmärksamhet.

Kombinationen av de finaste material och en snygg design gör det till det ultimata i grannlåt.

 

Ge en av våra vackra barn ballonger för en ny mamma och den reaktionen är inte att ta miste på. Eller överraska din dotter eller son med en fødselsdagsballong och du är säker på att se stjärnor i ögonen på henne eller honom.

Som en del av prydnad för bröllopsfesten, eller att den runda födelsedagsfest är folieballoner också en säker vinnare som kommer att ta koner av de flesta.

 

Vi kan hjälpa till med helium för din folieballonger

Våra folieballonger lämplig för både luft och helium.
Behöver du helium vi hjälper till med det också. Du kan också få en
billig helium flaska när du köper din folieballonger med oss.

Om du har några frågor till vår folieballonger? Eller kan du inte bara hitta motiv eller den färg du letar efter? Så du är mer än välkommen att kontakta oss.

Vår kunniga kundtjänst är redo att hjälpa dig med alla frågor. Vi kan också erbjuda dig råd och inspiration om hur folieballonger kan skapa rätt atmosfär för din nästa födelsedag eller tema fest.

Fantasin sätter inga gränser sedan slå dig lös i vårt stora urval av folieballonger. Du kan köpa dina folieballonger på vår webbshop och få snabb leverans till din nya folieballonger.