Det finns 31 produkter.

Visar 1-12 av 31 objekt

Bokstavsballonger

Alla hjärtans dag, födelsedagen, festen - oavsett händelse har vi vackra bokstavsballonger av folie. Nedan följer ett urval av dessa. Förutom bokstavsballonger till ett skarpt pris - vi har också vanliga billiga ballonger i vårt sortiment.


Folieballonger för speciella tillfällen

Här i webbshopen hittar du ett stort urval av folieballonger för både barn och vuxna. Folieballonger är en festlig funktion som dekorerar för fester och speciella evenemang. Välj mellan folieballonger formade som ord som "fest", "kärlek" eller "baby". Du kan också se vårt stora utbud av folieballonger, vilket är självklart för till exempel födelsedagar och nyår.

Våra folieballonger är lätta att blåsa upp och är alla monterade med ett automatiskt stängningssystem så att luften inte sipprar ut. Det betyder att de varken är svetsade eller bundna. De kan också fyllas på med helium i motsats till vanliga latexballonger vilket innebär att de kan användas om och om igen.

Du kan välja att blåsa upp dem på traditionellt sätt, använda helium som får ballongerna att flyga eller köpa en av våra populära ballongpumpar för att underlätta arbetet. Om du väljer att fylla dem med helium kan vi definitivt rekommendera en av våra vackra ballongvikter så att du är helt säker på att ballongerna kommer att vara precis där du vill ha den. Kolla in vårt urval av vackra ballongvikter.

Folieballongerna kommer också till sin rätt vackert på en ballongpinne eller i en ballongband. Då har man också alltid kontroll över ballongerna, vilket kan vara en fördel om de ska ges bort.

Folieballonger i alla färger och former

På Heliumballong.se hittar du också folieballonger skräddarsydda för några av livets mycket speciella händelser.

På bröllopsfesten hittar du ett stort hjärta med texten "Jag älskar dig". Du hittar också en folieballong med texten "baby" som är perfekt för en baby shower eller för att överraska de nya föräldrarna.

Vi har också de populära och extremt fotovänliga foliebokstäverna i både guld och silver. Vi säljer foliefigurer och de finns i olika färger så du är säker på att hitta några som passar just ditt tema.

Om du letar efter andra ballonger än folieballonger, erbjuder vi andra vackra och färgglada ballonger. Vi har till exempel ballonger med tryck och hjärtballonger.

Folieballonger är i en klass för sig

En folieballong är inte "bara" en ballong. Du vet förmodligen redan detta, eftersom du har landat på den här sidan. Den är gjord av ett material som skapar uppmärksamhet.

Kombinationen av det vackraste materialet och en fantastisk design gör det till det ultimata i festdekoration.

Ge en av våra vackra babyballonger till en nybliven mamma och reaktionen är påtaglig. Eller överraska din dotter eller son med en födelsedagsballong och var säker på att se deras ögon att glimta av till förtjusning.

Som en del av dekorationerna för bröllopsfesten eller för den runda födelsedagsfesten är folieballonger också en säker vinnare som kommer att ta kottar högst. Om du behöver maxa dekorationerna för din fest, kan du prova våra gigantiska ballonger, som är pricken över i:et på alla fester.

Vi hjälper gärna till med helium till dina folieballonger

Våra folieballonger är lämpliga för både luft och helium. Om du behöver helium hjälper vi gärna till med det också. Du kan också få en billig heliumflaska levererad när du köper dina folieballonger från oss.

Har du några frågor om våra folieballonger? Eller kan du inte hitta motivet eller färgen du letar efter? Då är du mer än välkommen att kontakta oss.

Våra skickliga kundtjänstrepresentanter är redo att hjälpa dig med alla frågor. Vi kan också ge dig goda råd och inspiration om hur folieballonger kan skapa precis rätt atmosfär för din nästa jubileums- eller temafest.

Din fantasi sätter inga gränser så släpp loss i vårt stora urval av folieballonger. Du kan köpa dina folieballonger i vår webbshop och få snabb leverans på dina nya folieballonger.