Det finns 36 produkter.

Visar 1-12 av 36 objekt

Se vårt breda utbud av baby shower ballonger

Vi har festballonger för din eller din väns speciella baby shower-evenemang. Är det en pojke eller en flicka? I vilket fall som helst kan du överraska dina (eller din väns) gäster med en konfetti som avslöjar könet. Vi har också "pojke" och "flicka" ballonger i matchande färger. Du är säker på att få den perfekta färgmatchningen med våra ballonger.

Om du redan har en barnfödelsedagsfest eller en dopfest på plats, kanske du vill överväga att lägga till några ballongdekorationer. Vi har de vackraste ballongbågarna som kan användas till din fest eller till ditt barns dop. Det finns också ett stort urval av barnballonger för barns födelsedagsfester.


Ballonger för barn- och babyfester!

Har du någonsin behövt ha ett stort antal ballongdekorationer på ett ställe för ett evenemang? Har du vänner som skulle uppskatta fantastiska ballonger på ditt specialevenemang? Om svaret på någon av dessa frågor är Ja, behöver du inte leta vidare! Vi har ett stort urval av ballonger som garanterat kommer att imponera på både barn och vuxna. Du kan välja mellan ett hav av olika mönster och färger. Se t.ex. Våra LED-ballonger.

Om du planerar en barns födelsedagsfest, glöm inte att beställa ballongdekorationer. De flesta födelsedagsfester har barn som skulle vara mycket glada att få en ballong. Dina barns födelsedagsfest kommer garanterat att bli en minnesvärd händelse om du dekorerar den med ballongdekorationer. Du kan också hitta ett stort urval av vackra och dekorativa ballongbågar i vår webbshop.

Vi har barnballonger för barn i alla åldrar, så att du kan skapa ett perfekt tema för barnens födelsedagsfester. Du kan göra barnens födelsedagsfest ännu roligare genom att välja ett tema för dina barns födelsedagsfest. Om du planerar en barns födelsedagsfest och du är förälder till ett litet barn, var noga med att beställa baby- och barnballonger. Vi har också en hel del ballonger med baby- och teema för födelsedagsfesten som du kan välja mellan.

Få inspiration på heliumballong.se

Nyttja ballonger, ballonger för barn, ballonger för flickor eller ballonger för pojkar i din bankettsal. Du hittar många typer av ballonger. Från vanliga ballonger till lysande LED-ballonger. Det finns olika typer av ballonger för olika typer av evenemang. Så ta ett urval av ballonger och välj några ballonger som kan ge din fest ett festligt utseende.

Du kan också se våra populära ballongblandningar, där vi har samlat paket, med olika ballonger som passar fint ihop. Kom också ihåg att köpa en ballongpump för att blåsa upp alla ballonger.