Det finns 299 produkter.

Visar 1-12 av 299 objekt

Ballonger för fest - alltid bra priser

Om du fyller år har du kommit till höger.

Oavsett om det är överraskningsfest, födelsedag, barnens födelsedag eller något helt fjärde, så klarar vi oss.

Våra gigantiska silver- eller guldballonger är perfekta ballonger för födelsedagar. Vi har alla siffror från 0-9, så att du kan kombinera dem efter dina behov. De kan fyllas med både luft eller helium. Om du använder helium kommer de att kunna sväva i upp till 4 dagar. Vi har alltid många billiga ballonger i vårt lager.

Om du inte vill gå all in med våra ballonger med siffror, hanterar vi också vanliga födelsedagsballonger. Här kan du få både vår traditionella 10" version med flaggor på, eller våra coola LED födelsedagsballonger med lampor i. Vi har billiga ballonger och födelsedagsballonger.

Läs mer

Tillbehör till dina födelsedagsballonger

Om du tänker köpa många ballonger kan det vara en dyr affär om alla ska fyllas med helium. Omvänt blir du också blå i huvudet om du måste blåsa upp 100 ballonger själv.

Det är därför vi också har vår kraftfulla ballongpump.   Det kan fylla dina billiga födelsedagsballonger med 400L luft per minut. Detta säkerställer att du fortfarande har luft i lungorna att ta emot från gäster. Den ansluter enkelt till uttaget, och dess robusta kvalitet gör att du kan använda den i många år framöver.

Om du vill ha ballongsladdar i alla färger, ballongvågar för att hålla reda på våra nummerballonger, vattenballonger eller något helt fjärde, har vi alla typer av ballongtillbehör för dina billiga ballonger.

Billiga ballonger och bra service!

Samtidigt heliumballonger.se vi om den goda upplevelsen för kunden. Det ska vara lätt att köpa billiga ballonger och helium. Därför har vi också de bästa priserna på marknaden och levererar 95% av alla beställningar dagen efter beställning i hela landet.

Vi är ständigt medvetna om nya trender och kommer därför ständigt att lägga till nya populära ballonger, så att vi alltid har de bästsäljande ballongerna.

Bra pris och kvalitet är inte nödvändigtvis kopplade, men vi lovar dig att vi har de bästa priserna på billiga ballonger på marknaden och kombinerar det med fantastisk kvalitet!

Vill du veta mer om vårt stora urval av ballonger och helium?

Du kan alltid kontakta oss på vardagar mellan 9-16 på vår chatt nere i högra hörnet, eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.