Det finns 47 produkter.

Visar 1-12 av 47 objekt

Billiga festballonger

Skallig vara fest så låt det bli fest!

Festballonger - alltid bra priser

Om du ska fira din födelsedag har du kommit till rätt sida.

Oavsett om det är en överraskningsfest, födelsedag, bröllop eller något helt annat, är vi här för att hjälpa dig.

Våra gigantiska nummerballonger i silver eller guld är perfekta ballonger för födelsedagar. Vi har alla siffror från 0–9 så att du kan kombinera dem helt efter dina önskemål. De kan fyllas med luft eller helium. Om du använder helium kommer de dock att kunna hålla sig flygande i upp till 4 dagar. Vi har alltid många billiga ballonger i vårt lager som kan kombineras och skapa en fantastisk fest precis som du vill ha det.

Om du inte vill gå all-in med våra gigantiska nummerballonger hanterar vi även vanliga födelsedagsballonger. Här kan du få vår traditionella version i 10" med flaggor på, eller våra coola LED-födelsedagsballonger med lampor i. Så kort sagt, har vi billiga ballonger och födelsedagsballonger i alla former. Du behöver bara välja den som passar ditt tema.

 

På Heliumballog.se har vi ett stort urval av Premium ballonger för fester! Oavsett om det är födelsedagsballonger, hjärtballonger eller något helt tredje, väljer du. Vi har både billiga ballonger för fester, som för andra tillfällen.

Vi har både högkvalitativa folie- och latexballonger, fri frakt vid köp över 699kr. Och sedan har vi snabb leverans direkt till din ytterdörr.

 

Förutom billiga festballonger har vi också ett stort urval av billigt helium för dina ballonger. Våra heliumflaskor är tillverkade enligt EU-standarder och du kan därför vara säker på en hållbarhet på minst 1 år.

Tillbehör till dina födelsedagsballonger

Om du tänker köpa många ballonger kan det vara en dyr affär om alla ballonger ska fyllas med helium. Omvänt blir du också helt blå i huvudet om du måste blåsa upp 100 eller fler ballonger själv.

Därför har vi också vår kraftfulla ballongpump.  Det kan fylla dina billiga födelsedagsballonger med 400 liter luft per minut. På så sätt ser du till att du fortfarande har luft i lungorna för att ta emot gästerna. Ballongpumpen ansluts enkelt till uttaget och dess robusta kvalitet gör att du kan använda den om och om igen under många år framöver.

Om du vill ha ballongsnören i alla möjliga färger, ballongvikter för att hålla koll på dina ballonger, Hi-Float så att dina fina ballonger flyger längre eller något helt annat, så har vi alla möjliga ballongtillbehör till dina billiga ballonger.

Om du letar efter andra ballonger än födelsedagsballonger erbjuder vi även andra vackra och färgglada ballonger. Vi har till exempel folieballonger och nummerballonger till en massa andra evenemang som bröllop, dop, konfirmationer, Halloween och Eid.

Billiga ballonger och bra service!

På Heliumballong.se bryr vi oss om den goda upplevelsen för kunden. Det ska vara lätt att köpa billiga ballonger och helium. Därför har vi också de bästa priserna på marknaden och levererar 99% av alla beställningar dagen efter beställning, i hela landet.

Vi är ständigt medvetna om nya trender och kommer därför ständigt att lägga till nya populära ballonger i vårt sortiment, så vi har alltid de senaste och bästsäljande ballongerna på marknaden. Till exempel har vi alltid de mycket populära LED-ballongerna i lager och du kan hitta allt du behöver för en fest här på Heliumballong.se.

Bra pris och kvalitet hänger inte alltid ihop, men vi lovar dig att vi har de bästa priserna på billiga ballonger på marknaden i kombination med fantastisk kvalitet!

Vill du veta mer om vårt stora utbud av ballonger och helium?

Du kan alltid kontakta oss på vardagar mellan 8–17 på vår livechatt som du hittar i nedre högra hörnet av vår hemsida eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.