Det finns 24 produkter.

Visar 1-12 av 24 objekt

Ballonger för firande inklusive helium 

Om du ser till att bjuda in gästerna, så har vi en säker vinnaren att krydda festen Letar du bara efter ballonger? Då kan du se vårt stora utbud av billiga ballonger här.


Hur länge håller mina heliumballonger?

Hållbarheten hos våra ballonger beror mycket på vilken av våra heliumballonger du köper. Materialet är viktigt för hur länge ballongerna kan flyga.

Latexballonger kan vanligtvis flyga i 5–6 timmar medan våra folieballonger, som bland annat är våra nummerballonger, lätt kan ha en glidtid på 2–3 dagar. Samtidigt har du möjlighet att fylla på våra heliumballonger av folie, så att du kan återanvända ballongerna för andra parter.

Du kan köpa en Ultra Hi-Float för dina heliumballonger. Det är en unikt utformad produkt för heliumballonger, som kan få ballongerna att flyga 20–25 gånger längre än vanligt.

Om du vill ha en bättre översikt över hur bra våra heliumballonger håller flygtiden kan du enkelt hitta den i vårt ballongschema.

Heliumballonger för fester kan användas i många olika sammanhang och det är bara fantasin som sätter gränserna.

Ballonger älskar de flesta att leka med, och de vill alltid se till att stämningen är i toppklass. Våra paketlösningar med heliumflaskor och ballonger är för dig som vill ha det kompletta paketet.

Till exempel har vi vår stora 819 liters heliumflaska inkl. 100 ballonger. Alla våra heliumflaskor kan hålla i 1–2 år från öppnandet. Därför kan du köpa mer helium än du för närvarande behöver, så att du enkelt kan använda det igen nästa gång du behöver ballonger för din fest.

Om du vill köpa fler speciella ballonger så har vi naturligtvis också ett brett utbud av billiga ballonger för födelsedagar eller andra liknande fester.

Vi erbjuder fri frakt när du beställer för över 699 kr. Och vi har alltid snabb leverans, så du behöver inte få panik om du är sen med att köpa ballonger till din fest, vi hjälper dig!


Vilket paket med festballonger ska jag välja?

Ska du ha fest och är du osäker på hur många liter helium och ballonger du ska köpa? På varje produkt har vi en detaljerad informationstabell som visar hur många heliumballonger varje flaska kan fylla. Även här handlar det om vilken typ av heliumballong du behöver ha blåst upp och hur stor den är. Till exempel kan vår ovannämnda flaska med 819 liter ballonggas hantera upp till 115 småballonger, medan den kan hantera upp till 16 nummerballonger som är en meter höga.

Om du bara vill ha ballonger för en mindre fest så har vi självklart även mindre lösningar för dig på den här sidan. Har du redan ballongerna och vill därför inte ha ett paketavtal med både ballonger och helium? Då kan du enkelt och bekvämt navigera till vårt avsnitt med billiga heliumflaskor.

Oavsett vilka ballonger för en fest du saknar, hjälper vi dig garanterat. Genom att titta runt i vår webbshop kan du få en bra överblick över vårt stora utbud av ballonger för fester, födelsedagar eller något helt tredje.

 Kontakta oss för mer information

Om du vill ha en djupare guide till vilket paket du ska välja för just ditt evenemang är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi kan ge dig en djupare förståelse för våra olika heliumflaskor, hållbarheten och hur du använder vår Hi-Float-produkt för dina ballonger.

Vi har en livechatt där du alltid kan nå oss under vardagar mellan 8–17 och så är du alltid välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Vi ser fram emot att höra från dig.