Det finns 15 produkter.

Visar 1-12 av 15 objekt

Hjärtballonger

Visa din romantiska sida med våra vackra hjärtballonger. Måste du imponera på din älskade? Då är det här rätt lösning. Oavsett om det är för alla hjärtans dag, födelsedag eller något annat.

Vi har varit på storshopping och hittat en massa vackra ballonger som bara skriker kärlek. Så oavsett om du gillar "gör det själv" ballonger eller ett färdigt set som vi har samlat in åt dig, har vi precis vad du letar efter.

Vi har de vackraste ballongerna fyllda med hjärtkonfetti som garanterat kommer att få din älskades hjärta att smälta, megaballonger som inte lämnar någon tvekan om hur mycket kärlek som finns i luften och det vackraste mosaikhjärtat du kan samla och fylla med små ballonger i precis den färg du vill ha. Kom också ihåg att köpa helium om du vill att ballongen ska flyga. Vi har också ballongvikter.


Höj romantiken till nästa nivå med en vacker hjärtballong

Du kan också hitta våra ballongpaket på Heliumbalong.se där det står "LOVE" på och som också kan fyllas med våra små ballonger i exakt den färg du vill ha. De kommer garanterat att göra dagen minnesvärd för din älskade, och under lång tid!

Om är svårt för dig att välja mellan våra vackra kärleksballonger har vi gjort några färdiga paket åt dig där du helt enkelt får allt du behöver. Du hittar dessa på Heliumballong.se under kategorin Helium + Ballonger. Vi har valt att kalla dessa paket för Valentine's Mix eller Love's Mix och det finns flera att välja mellan i varje kategori, så vi hoppas att du hittar en mix som passar precis det du söker.

Självklart kan du också blanda de produkter du vill ha direkt från vår hemsida om du föredrar detta, bara fantasin sätter gränserna när kärlek ska uttryckas.

Och kom ihåg, vi har gratis frakt när du beställer för över 699 kr. och vi har alltid snabb leverans, så du behöver inte få panik om du är sen med köpet av ballonger för att skämma bort din älskade, vi hjälper dig så att du når det i tid!

Kort sagt, vi har gett massor av kärlek i våra alla hjärtans dag och kärlekskategorier, du behöver bara välja vad som passar din älskade, beställa den på Heliumballong.se och sedan är atmosfären inställd för en fantastisk upplevelse med de vackraste ballongerna.

Kom också ihåg att köpa helium om du vill att ballongerna ska flyga och ge ännu större WOW-effekt på din speciella dag. Vi har också ballongvikterballongsnöre och Hi-Float, kort sagt, du kan få allt du behöver för dina ballonger på den här sidan.

Hjärtballonger gör dagen extra speciell

Oavsett tillfälle är en hjärtballong det perfekta tillskottet till alla festliga tillfällen i romantikens eller kärlekens namn. Det behöver inte bara vara på alla hjärtans dag, bröllopsdagen eller årsdagen som du tar fram vackra hjärtballonger - det kan också lätt bli en annan speciell dag där du vill göra lite extra för någon du bryr dig om. Till exempel när din bästa vän får ett nytt jobb, väntar ditt första barn eller andra stora evenemang där du vill visa extra stöd och kärlek.

Sätt pricken över i:et med dina hjärtballonger med helium

Vill du ha en garnering utöver det vanliga den speciella dagen? Så kom ihåg att fylla dina hjärtballonger med helium så att de kan flyga elegant i bankettsalen i många timmar. Helium är kronan på verket för varje fest, där lite extra behöver göras av den festliga atmosfären - så glöm inte att köpa helium på köpet!

Med helium kan dina fina ballonger flyga i många timmar - och om du köper ballonger i folie kan de faktiskt flyga i flera dagar! Vilket innebär att du inte behöver blåsa upp alla dina ballonger precis före festen. Det ger dig både mer förberedelsetid och sinnesro för festen, eftersom du inte behöver oroa dig för att dina ballonger faller till marken. Utforska vårt sortiment och hitta exakt de vackra hjärtballongerna du behöver för att skapa en fantastisk och minnesvärd dag för alla tillfällen.

Har du några frågor om våra hjärtballonger?

Har du frågor om våra fina hjärtballonger eller andra av våra produkter? Då är du självklart mer än välkommen att kontakta oss. Då svarar vi gärna på alla frågor du kan ha eller ger dig expertvägledning om vilka produkter vi skulle rekommendera så att du kan ha exakt den fest du drömmer om.

Ta också en titt på våra premiumballonger, där du kan hitta allt från vackra ballongbågar och nummerballonger till megaballonger och LED-ballonger. Vi har något för alla behov och smaker - så utforska bara vårt sortiment och hitta exakt de festliga ballongerna och hjärtballongerna du letar efter, så att du kan få exakt de festdekorationer du letar efter, så att du kan få exakt de festdekorationer du letar efter.