Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Vilken storlek på billig heliumtub ska du köpa?

På Heliumballong.se har vi en mängd billiga heliumflaskor. Våra billiga heliumtub är mycket enkla att använda. Installera bara påfyllningspipen på heliumflaskan så är du redo att fylla ballongerna med helium. Nedan hittar du våra billiga heliumtub. Är du osäker på vilken heliumtub du ska köpa?

Genom att klicka på en av flaskorna ser du ett diagram över hur många ballonger varje flaska kan fylla. Vår heliumbehållare innehåller inte ballonger om det inte anges på produkten. Du kan också använda vår heliumkalkylator.

Hållbarheten för en billig heliumtub beror mycket på var du köper den. På Heliumballong.se är vi mycket angelägna om att din upplevelse blir bra. Därför är våra billiga heliumflar helt fyllda och tillverkade enligt europeiska standarder. Det innebär att du får mest valuta för pengarna och att det billiga heliumet kan sparas om du inte tömmer heliumflaskan.

Naturligtvis kan vårt helium inte få ditt party att flyga ensam - ballonger behövs! Därför har vi gjort flera perfekta paketlösningar så att du kan köpa både billigt helium och billiga ballonger till din fest. Se bland annat vårt stora utbud av festliga konfettiballonger och LED-ballonger.

Billig helium heliumbeholder

Kvalitetsskillnad mellan heliumtub och billigt helium till ballonger

Hållbarheten för en heliumtub beror mycket på var du köper den. På Heliumballong.se anser vi att alla ska få ut det mesta av sina pengar. Det är därför våra billiga heliumflaskor är helt fyllda och tillverkade enligt europeiska standarder - så att vi kan garantera dig den bästa heliumflaskan.

Till skillnad från billiga heliumflaskor som produceras b.la. i Asien, som ofta bara varar i 6 månader, håller alla våra heliumflaskor upp till 1–2 år efter öppnandet. Vissa webbutiker säljer billigt helium, där flaskan innehåller upp till 40% luft. Så du betalar dyrt för ren luft. Den stora mängden syre innebär att dina heliumballonger kommer att falla till marken snabbare. Våra billiga heliumflaskor är en engångsflaska. Det vill säga, du behöver inte betala inteckning och returnera den billiga heliumflaskan. När flaskan är tom lämnar du över flaskan till närmaste återvinningscentral.

När du beställer en billig heliumflaska online är den redo att användas vid leverans. Det betyder att du får allt du behöver för att fylla helium i dina ballonger. Den levereras med en liten tapp som enkelt kan förvandlas till den billiga heliumflaskan. Placera en ballong på tappen och vrid nu tappen hela vägen till botten. Detta öppnar en ventil som fyller ballongen med helium. Kom ihåg att ta bort pipen efter användning.

I vårt sortiment har vi bara låga priser. Därför kan du, förutom billigt helium, också hitta födelsedagsballonger, folieballonger och mycket mer som passar alla tillfällen.

Leta efter skylten om våra ballonger är godkända för helium, det är din försäkran om en optimal flygtid.

Balloner godkendt til helium

Helium som grundämne

Helium är ett grundämne i det periodiska systemet och ligger i kategorin: Ädelgas. För att få heliumet ur behållaren måste ett negativt tryck skapas.

För att förklara det mer detaljerat innehåller vår 110 liters flaska 1,1 liter helium till ballonger , men har samtidigt fått ett tryck på 100 bar, vilket ger dig 110 liter heliumballonggas.

Helium används ofta av dykare eftersom deras heliumflaskor blandas med syre. Vårt billiga helium till ballonger är 99,9% rent och inte blandat med syre så du får den bästa upplevelsen med våra heliumflaskor.

OBS: Det är farligt för dig att andas in helium! Därför rekommenderar vi att du bara använder vårt helium till ballonger och inte andas in det! Det är superkul att låta som Kalle Anka eller få röst som en mus, men det är inte riskfritt!

Om du undviker att andas luft mellan bara två inandningar helium (från te x en ballong), riskerar du att svimma.

Helium förskjuter syre och du kommer därför att drabbas av syrebrist, särskilt om du andas från heliumballonger av hög kvalitet.

Om du använder lite billigt helium till ballonger från Kina i stället är chansen att det går fel något mindre, men naturligtvis måste vi fortfarande starkt varna för att prova på detta! Du kan läsa mer om hur farligt det kan vara att andas in helium i den här artikeln från Samvirke (länken öppnas i en ny flik).

Helium til heliumballoner

Billiga heliumtubs till dina ballonger

Många tror fortfarande att det billigaste sättet att köpa en heliumflaska är att hyra en heliumflaska.

Men här betalar du flaskhyra som snabbt kan lägga till. Inte så här hos oss. Våra billiga heliumflaskpriser är mycket konkurrenskraftiga med hyrespriset och du får alltid mer för pengarna genom att köpa en billig heliumflaska hos oss.

- och sedan sker allt enkelt och bekvämt via onlinebeställning.

Helium till ballonger är engångsbruk vilket innebär att du bara kan blåsa upp ballonger tills det inte finns mer helium på flaskan.

Det är väldigt olika hur mycket helium som ska användas för de olika storlekarna på ballonger så se till att kolla in vårt ballongschema.

Håll koll på dina ballonger med hjälp av ballongvikt.

När man dekorerar med heliumballonger kan det vara svårt att hålla reda på ballongerna, och ofta hamnar de alla i taket!

Därför rekommenderar vi alltid att du knyter dina heliumballonger till en ballongvikt så att de inte flyger från dig.

På så sätt har du 100% kontroll över ballongerna medan du dekorerar, men en ballongvikt är också perfekt när du vill placera en heliumballong, en plats där det inte finns något att binda upp den i.

För att göra det hela lite mer festligt och roligt har vi designat våra ballongvikter i flera festliga utföranden, så att de också bidrar till att skapa rätt feststämning. Vi har förmodligen en ballongsvikt eller två i exakt den form och färg som passar din fest.

Du kan se vårt urval av ballongvikter här.Stjerne ballonvægt

Billiga heliumballonger vs Hi-Float - längre flygtid

Ska dina billiga heliumballonger hålla länge?

Då måste du använda Hi-Float, som säkerställer efter dina ballonger stannar uppe tills den sista gästen har gått hem. Det finns inget värre än att ballongerna faller ner för tidigt, speciellt när du har spenderat så mycket tid på att dekorera för en fest. Det är särskilt viktigt om du dekorerar dagen före festen, eftersom de flesta ballonger förmodligen bör hålla upp till 24 timmar, men allt utöver det är en chansning./

Kostnaden är liten jämfört med dina heliumballonger varar ungefär dubbelt så länge. Du hittar Hi-Float i vår webbshop via denna länk.

Hi float til heliumballoner

På Heliumballong.se kan du enkelt och snabbt köpa billigt helium till ballonger. Vårt billiga helium är av god kvalitet för festliga evenemang samt lätt att använda. Vi säljer helium på flaska för att fylla ballonger, detta inkluderar både latex- och folieballonger.

Vi är experter på helium, ballonggas och ballonger. Därför, om du har en olöst fråga som du inte kan hitta ett svar på sidan, är vi alltid tillgängliga. Du kan kontakta oss på vardagar mellan 8–17 i livechatt på hemsidan eller skicka ett mejl till oss i vårt kontaktformulär.

Vi ser fram emot att höra från dig.