• Reducerat pris
Heliumballonggas för 50 ballonger – 410 liter Heliumtub

Heliumballonggas för 50 ballonger – 410 liter

410 liter rent helium Se hur långt det räcker under beskrivningen
Läs mer
598,00 kr
634,00 kr
Spara 36,00 kr
Inkl. moms
Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

[ApSC sc_key = sc2466173391] [/ ApSC]Mellanstor heliumflaska.

410 liter rent helium som räcker till:

Produkt

Antal st.

9”/25 cm ballonger

48-50 st.

12”/30 cm ballonger

23-27 st.

Foliesiffror – 1 meter

5-7 st.

Kom ihåg att beställa ballonger genom oss för att säkerställa optimal svävtid. Du kan använda Hi-Float i ballongerna så att de kan sväva i upp till en vecka. Det innebär att du kan blåsa upp dem dagen innan. Se vår översikt över svävtid här.

Vår ballonggas är redo att användas när du får flaskan. Allt du behöver göra är att montera påfyllningspipen och sedan är du redo att blåsa upp ballonger.

För att säkerställa din tillfredsställelse rekommenderar vi alltid att du köper våra ballonger i Premium-serien med en svävtid på 6-8 timmar.

Behållaren är uppfylld och tillverkad i EU enligt europeisk standard så du vet att du får kvalitet. Allt vårt helium är rent helium som inte blandas med vanlig luft vilket ofta ses i billiga alternativ. Vid blandning med 40 % luft betalar du som kund för mycket för produkten, och ballongerna svävar under en kortare tid.

Om du använder dina egna ballonger kan vi inte garantera den angivna svävtiden. Vi ser ofta att ballongerna inte är lämpliga för helium, och de hoppar därför, faller till marken eller blir sneda. Svävtiden kan förlängas rejält genom att använda Hi-Float som även säljs här på sajten. Då kan de sväva i upp till en vecka. Observera att Hi-Float inte kan användas för folieballonger och siffror. Dessa svävar i princip också en vecka, och kan därför lätt blåsas upp dagen innan evenemanget.

Om du är osäker på svävtiden för de enskilda ballongerna har vi gjort en guide.

Efter användning ska den tomma behållaren lämnas in på den lokala återvinningsstationen. Det finns ingen pant på behållaren.

För att uppnå det angivna antalet ballonger är det viktigt att de angivna måtten inte överskrids.

PartyFactory50
37 Produkter
  • TrustScore 4.7
    TrustScore 4.7
  • 1 dags leverans vid beställning före kl. 12.00
    1 dags leverans vid beställning före kl. 12.00
  • 100% ren gas, ingen luft/blandgas
    100% ren gas, ingen luft/blandgas
  • emarket

Du kanske också gillar