Det finns 27 produkter.

Visar 1-12 av 27 objekt

Ballonvægte är funktionell och vacker

Är du ute efter vackra och festliga ballonvægte? Då har du kommit till rätt ställe.
Vi har ett mångsidigt sortiment av festliga ballonvægte i flera olika färger och former.

Du har valt att göra en festlig dag, mer kul med helium ballonger? Så är ballonvægte ett utmärkt tillbehör.

De vikter som används för att hålla ballonger ner och på plats. Vikterna gör det möjligt för dig att placera ballonger precis som du vill. På det sättet kan du skapa en harmonisk plats där du inte riskerar att flygande ballonger tar en negativ fokus från det glada händelse.

Ballonvægte är inte bara ett praktiskt och funktionellt tillbehör för festballoner, som måste hållas i ro. De är borta och bli en del av den prydnad, när du skapar festlig miljö. Detta beror på att i denna dag och utformad för några riktigt vackra fjäll, som för många, är nästan en dekoration i sig.

 

Med en ballonvægt du kan göra många saker

Om du har valt att använda ballonger med helium för att skapa en festlig och mysig atmosfär på en händelse, är det viktigt att du kommer ihåg att försäkra dig om, att de också är där du vill ha dem.


Om de ska placeras ensamma, i par eller i grupper, i hörnet av rummet, svävar över bord eller ovanför dansgolvet, då ballonvægte nödvändigt.

 

Lyckligtvis har vi ett brett utbud av olika vikter, så du behöver bara att gå på jakt efter den design som matchar dina ballonger och tema för partiet.

 

Ballonvægte för inom – och utomhusbruk

Om den part hållas inne eller utomhus, en ballong med helium är säkrad med en ballonvægt. Det är, med andra ord, en superfunktionelt bit av tillbehör.

Som med så många andra saker i livet, det är ofta de små detaljerna som har stor betydelse för helheten. Så är det med ballonvægte.

Storleken är liten, men man ska definitivt inte låta sig luras av. Den är kompakt funktionalitet, som att sätta grädde på moset till din fest.

 

Köp din ballonvægt med helium ballonger.dk

För att få ett grepp om din svävande ballonger på ett vackert sätt.

Fantasin sätter inga gränser, så träffa vårt stora urval av ballonvægte. Du kan köpa dina ballonvægte på vår online-butik och få en snabb leverans.

Vi har satt ihop en rad som matchar behoven hos de flesta. Om du letar efter en speciell färg, kan du kontakta oss och vi kommer att vara glada att hjälpa dig.