Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

LED Ballonger

Vanliga ballonger är utan tvekan supertrevliga! Men LED-ballonger är en riktig feststartare. Du kan vara säker på att ha en minnesvärd fest med ballonger som lyser. Dessa är utan tvekan de perfekta ballongerna för fest. Fyll ballongerna med helium och se de glödande ballongerna flyga runt på festen.


Skapa den bästa stämningen med LED-ballonger

Oavsett om du organiserar en stor fest för alla vänner eller en romantisk kväll för flickvännen, är du garanterad att skapa precis rätt stämning och belysning med LED-ballonger.

Om du ska arrangera en rolig och festlig kväll för dina vänner, ta en titt på våra lysande LED-ballonger i neonfärger, som är perfekta för festen. Du hittar ballonger i färger som gult, grönt, orange och många fler, som garanterat skapar den bästa stämningen. Dansa hela natten mellan flygande ballonger med ljus.

Våra LED-ballonger är dock inte bara det självklara valet för den festliga kvällen, du kan också skapa en intim och romantisk atmosfär med ballonger. Det kan du bland annat. Gör med våra vackra vita, rosa och röda ballonger. Fyll dina ballonger med helium, släck ljuset och låt ballongerna lysa upp rummet med ett mjukt och romantiskt ljus. Kom också ihåg att köpa några ballongvikter, så att du kan hålla koll på de flygande ballongerna, du hittar bland annat Vackra hjärtformade ballongvikter i vår webbshop

Optimera dina LED-ballongers flygtid med Hi-Float

Du kan enkelt använda helium i LED-ballonger, men om du vill se till att ballongerna flyger hela kvällen, köp också Hi-Float i vår butik. Detta kommer att bilda ett skyddande membran på insidan av ballongen, så luften tar längre tid att sippra ut och ballongen flyger därför under en längre tid. Detta är särskilt viktigt när du köper våra lysande LED-ballonger, eftersom LED-lampan i ballongen gör den lite tyngre än vanliga ballonger. Därför är det också en bra idé att blåsa upp lite extra helium i ballongen.

Så kom ihåg Hi-Float och lite extra helium i våra LED-ballonger, och sedan ska de vackra stämningsfulla ballongerna flyga i luften hela natten. Se vårt stora utbud av heliumflaskor här.

Se vårt breda utbud av tillbehör för LED-ballonger

Förutom Hi-Float hittar du även ett hav av andra tillbehör till ballonger i vår webbshop. Om du behöver blåsa upp många ballonger, och om det inte finns något helium i det, rekommenderar vi att du tittar på vårt urval av ballongpumpar.

Du kan också ta en titt på vårt urval av ballongsnören och annat du kan använda för att hålla koll på de lysande ballongerna. Du hittar bland annat. Också en ballongkedja på fem meter, som du kan använda för att hänga dina LED-ballonger. Denna kedja är supersmart om du inte vill använda helium eller ”glue dots”. Kedjan är väldigt enkel att använda, du fäster helt enkelt ballongerna på strängen så att de bildar en lång och dekorativ kedja.

Se även våra övriga tillbehör. Vi säljer både ett brett urval av sugrör, tårtljus, inbjudningar och vimplar. Du hittar allt för dekoration för festen på Heliumballoner.dk

Använd vår heliumkalkylator

Om du är osäker på hur mycket helium du ska köpa för dina LED-ballonger, använd vårt smarta ballongschema. Här kan du få en överblick över hur mycket helium du behöver. Vi rekommenderar dock alltid att du köper lite extra. När allt kommer omkring kan det hända att du ska låta heliumet sippra ut. Samtidigt kan LED-ballongerna kräva lite extra helium för att kunna flyga. Detta beror på att den lilla LED-lampan som finns i ballongerna gör ballongerna lite tyngre än vanligt. Vill du vara säker på att inte få slut på helium när du har några ballonger kvar rekommenderar vi därför att du köper lite extra helium.