• Reducerat pris
Oh Baby! - Balloons - 36

”Boy or Girl???” Ballong

Pojke eller flicka??? Ska avslöjandet av din lilla nykomlings kön vara en överraskning? Kanske till och med för er själva?
Läs mer
69,00 kr
89,00 kr
Spara 20,00 kr
Inkl. moms
Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

Innan ni välkomnar er lilla till den här världen kan könet avslöjas för familj och vänner genom att använda denna vackra ballong.

Eller skulle könet vara en överraskning för föräldrarna själva kan någon annan stå för överraskningen och förbereda ballongen så de upprymda föräldrarna bara måste ”poppa” ballongen och glädjas åt den blå eller rosa konfettin som poppar fram.

Med dessa vackra ballonger skapas den rätta stämningen som kommer till sin rätta när ballongen ”poppas” och den rosa eller ljusblå konfettin faller till marken och avslöjar om en pojke eller en tjej väntas. Det här är verkligen ett gulligt sätt att avslöja det kommande könet och ett ögonblick som alla inblandade kommer att minnas. Samtidigt ger det en möjlighet att dela denna mycket speciella stund med sina nära och kära.

Vår ”Boy or Girl?”-ballong kommer med rosa och blå konfetti. Välj rätt färg och lägg den i ballongen. Tillsätt sedan helium till ballongen och avsluta med att stänga ballongen med en knut, varefter de blå och rosa snörena BÅDA knyts runt knuten på ballongen för att bevara överraskningen av själva konfettin inuti ballongen.

Varje förpackning innehåller 1 x 36” ballong, 4 snören (20 cm, 2 blå och 2 rosa + 1 m transparent) samt blå och rosa konfetti att fylla ballongen med.

OBS: Använd INTE med Hi-Float!

OB-115
7 Produkter
  • TrustScore 4.7
    TrustScore 4.7
  • 1 dags leverans vid beställning före kl. 12.00
    1 dags leverans vid beställning före kl. 12.00
  • 100% ren gas, ingen luft/blandgas
    100% ren gas, ingen luft/blandgas
  • emarket