• Reducerat pris
Oh Baby! - Balloons - 36

Oh Baby! - Balloons - 36

Bör avslöjandet av ditt lilla nyhets kön också vara en överraskning? Kanske till och med för dig själv?

Med dessa vackra ballonger är rätt stämning inställd som bara utlöses när ballongen "poppas" och den rosa eller ljusblå konfettin faller till marken och avslöjar om en pojke eller en tjej förväntas. Detta är verkligen ett sött sätt att avslöja det kommande könet och ett ögonblick som alla som deltar kommer ihåg. Samtidigt ger det en möjlighet att dela detta mycket speciella ögonblick med sina nära och kära.

Vår "pojke eller tjej?" ballongen levereras med rosa och blå konfetti. Välj rätt färg och lägg i ballonger. Lägg sedan till helium i ballongen och avsluta med att stänga den ballonerade med en knut, varefter de blå och rosa strängarna BÅDA binds runt knuten på ballongen för att bevara konfettins överraskning inuti ballongen.

Varje förpackning innehåller 1 x 36 "ballong, 4 strängar (20 cm, 2 blå och 2 rosa + 1 m transparent) samt blå och rosa konfetti att fylla ballongen med.

OBS: Använd inte med High-Float.

Läs mer
69,00 kr
89,00 kr
Spara 20,00 kr
Inkl. moms
Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

Pojke eller flicka ???

Innan du välkomnar din lilla till den här världen kan könen avslöjas för familj och vänner genom att använda den här vackra ballongen.

Eller om könen skulle vara en överraskning för föräldrarna själva, kan någon annan stå för överraskningen och förbereda ballongen så att de glada föräldrarna bara måste "popa" ballongen och glädja sig över den blå eller rosa konfetti som dyker upp.

Läs mer under Beskrivning.

OB-115
12 Produkter
  • TrustScore 4.7
    TrustScore 4.7
  • 1 Dags Levering ved bestilling inden 12
    1 Dags Levering ved bestilling inden 12
  • 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
    100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
  • emarket

Du kanske också gillar