Det finns 13 produkter.

Visar 1-12 av 13 objekt

Ballongbågar i alla olika färger och variationer

Ballongbågar är en av våra absoluta favoritprodukter, de kan med sin enorma WOW-effekt krydda vilken fest som helst. Våra ballongbågar kommer i de perfekta färgkombinationerna. Du kan vara säker på att hitta en som passar alla parter hos oss. Våra ballongbågar levereras i paket som innehåller allt du behöver för att samla in och hänga dem. Det är därför både ett snabbt och enkelt sätt att göra något extra av festdekorationen.


Hur hänger man upp en ballongbåge?

Det finns inget behov av specialverktyg eller specialkunskaper för att hänga upp våra ballongbågar. Ballongerna levereras färdiga att användas, så allt du behöver är en spik, en hammare eller en bit tejp och några minuter för att montera dem. Det blir knappast lättare.

Du kan hänga dessa vackra ballongbågar var du vill till exempel vid festentrén så det är det första dina gäster ser när de anländer, som bakgrund vid en ”selfie monter” för att skapa precis rätt atmosfär, över presentbordet för det lilla dopet.... det finns inga begränsningar, minst sagt, för var dessa fantastiska ballongbågar kan användas. Men en sak är säker, dina gäster kommer snart att glömma dem och bilderna med dessa vackra ballongbågar i bakgrunden kommer att vara inget annat än fantastiska!

Matcha din ballongbåge med vår populära ballongmix.

Bästa kvalitet på ballongbåge

När du beställer ballongbåge från Heliumballong.se kan du alltid vara säker på att få ballonger av bästa kvalitet. Det är möjligt att köpa ballonger individuellt i vår butik, men vi rekommenderar att du köper flera ballonger tillsammans, eftersom det kan finnas mycket pengar att spara genom att göra det. Om du vill göra ett extra bra kap, kolla in vår försäljning.

Vi har ballongbågar i många olika färger och stilar som kompletterar alla partyer och teman. Vi har rosetter i alla former och storlekar för att möta alla behov och fest. Om du har ett tema i åtanke kan vi hjälpa dig att hitta ballongerna som är perfekta för din temafest.

Vi har en mängd olika storlekar, allt från mindre ballongbågar som kan användas till exempelvis presentbordet, till stora ballongbågar som kan utgöra entréporten till en fest. Alla ballongbågar här i butiken kan monteras på vägg, tak och fönster.

Ballongbågar i olika färger

Alla ballonger och rosetter kan beställas i olika färger och med en, två eller flera färger. Du kan också se vårt urval av roliga och vackra ballonger med tryck.

När du är redo att köpa kan du lägga till dem i din kundvagn genom att välja storleken ballong och bågar du vill köpa och klicka på kassaknappen. Kom också ihåg att köpa en ballongpump så att du enkelt och snabbt kan pumpa upp de många ballongerna.