Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Köp vackra och funktionella ballongvikter

Letar du efter några fina och festliga ballongvikter? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har ett mångsidigt utbud av festliga ballongvikter i flera olika färger och former.

Har du valt att göra en festlig dag mer festlig med heliumballonger? Då är ballongvikter ett bra tillbehör. Vikterna används för att hålla ballongerna nere och på plats. Vikterna gör att du kan placera ballongerna precis som du vill. På så sätt kan du skapa ett harmoniskt utrymme, utan risk för att flygande ballonger hamnar i taket.

Ballongvikter är inte bara ett praktiskt och funktionellt tillbehör för festballonger som måste hållas på plats. De har blivit en del av dekorationen när det gäller att skapa festliga miljöer. Detta beror på att idag är några riktigt vackra vikter designade, som för många nästan är dekorationer i sig.

Förutom ballongskalor kan du också använda snöre och band för att hålla dina ballonger nere och på plats. På Helium Balloons har vi ett stort urval av snören och band i många vackra färger som matchar dina ballonger och skapar festliga omgivningar.

Med en ballongvikt kan du göra många saker

Om du har valt att använda ballonger med helium för att skapa en festlig och mysig atmosfär på ett event är det viktigt att du kommer ihåg att se till att de nu också stannar där du vill ha dem.

Oavsett om de ska placeras envist, i par eller i grupper, i hörnet av rummet, flyga över borden eller över dansgolvet, är ballongvikter nödvändiga. Lyckligtvis har vi ett brett urval av vikter, så du behöver bara leta efter designen som matchar dina ballonger och festens tema.

Om du letar efter ballonger till din fest har du kommit till rätt ställe. Hos Helium Balloons hittar du ett stort urval av olika ballonger, som är perfekta för alla typer av fester. Vi har till exempel hjärtballonger och födelsedagsballonger.

Ballongvikt för inomhus- och utomhusbruk

Oavsett om festen hålls före - eller utomhus, måste en ballong med helium säkras med en ballongvikt. Med andra ord är det en superfunktionell bit tillbehör. Som med så mycket annat i livet är det ofta den lilla detaljen som har stor betydelse för helheten. Detta är också fallet med ballongvikter.

Storleksmässigt är de små, men du borde verkligen inte luras av det. Det är kompakt funktionalitet som hjälper till att lägga sista handen vid din fest.

Köp din ballongvikt på Heliumballong.se

Köp ballongvikt på Heliumballong.se för att få grepp på dina flygande ballonger på ett vackert sätt. Din fantasi sätter inga gränser, så släpp loss i vårt breda utbud av ballongskalor. Du kan köpa dina ballongvikter i vår webbshop och få en snabb leverans.

Vi har satt ihop ett sortiment som matchar de flestas behov. Om du letar efter något specifikt kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig gärna.