Navy & Blue Happy Birthday Balloon Door Kit

  Ballongsats för dörren – ”Happy Birthday” – Blå

  Detta supersnygga ballongset ger dig allt du behöver för att skapa en festlig födelsedagsdörr och är ett måste för alla födelsedagar som ska vara något extra !
  Läs mer
  Inkl. moms
  Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

  Med detta fantastiska ballongkit kan du ge en födelsedagshälsning utöver det vanliga! Setet kan användas för att överraska en kollega som fyller år, för att överraska en födelsedagspojke när han/hon går upp på morgonen, kommer hem från skolan/jobbet eller som entré till festen när födelsedagen ska firas med familjevänner.

  Bara fantasin sätter gränser med detta vackra set, och det kommer definitivt att ge födelsedagsbarnet OCH gästerna en oförglömlig födelsedag.

  Ballongerna är fyllda med vanlig luft så det finns ingen anledning att köpa helium till detta ballongset som ger dig hela 25 delar. Det har allt du behöver för att skapa den mest fantastiska dörrdekorationen till födelsedagen.

  Detta ballongset är kort och gott ett ”måste” för alla födelsedagar och kommer definitivt att ge ett WOW!

  Varje paket innehåller 24 ballonger i de vackraste nyanserna av blått, vissa med ”Happy Birthday” tryckt på. Och den vackra bokstavsgirlangen i blått sätter pricken över i:et och kommer definitivt att få fram leendet hos födelsedagsgrisen, oavsett ålder!

  Stort grattis från oss!

  MIX-501
  6 Produkter
  • TrustScore 4.7
   TrustScore 4.7
  • 1 dags leverans vid beställning före kl. 12.00
   1 dags leverans vid beställning före kl. 12.00
  • 100% ren gas, ingen luft/blandgas
   100% ren gas, ingen luft/blandgas
  • emarket