Lowest price at PriceRunner
  • Reducerat pris
Helium ballongas för 15 ballonger - 110 liter Heliumtub

Helium ballongas för 15 ballonger - 110 liter

399,00 kr
289,00 kr Spara 110,00 kr
Inkl. moms

Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

Liten kompakt helium flaska.

 

110 liter ren helium i højtryksbeholder som går till:

 

Produkten

Antal bitar.

9" / 25 cm ballonger

14-15 punkt.

11" / 30 cm ballonger

6-7 st.

Folietal - 1 meter

2 st.

 

Kom ihåg att beställa ballonger genom oss för att säkerställa optimal float tid. Du kan med fördel använda Hi-Float för att få i ballonger så att de kan flyta upp till en vecka. Så du kan blåsa upp dem en dag i förväg. Se vår översikt över svævetid här, det kan mycket väl betala för att investera i våra Superior ballonger ift. svævetid.

Denna flaska helium varar i 2 år efter öppnandet, och kan vara ett bra minne för en födelsedag året efter igen och efter.

Kvantitet

Helium ballongas för 15 ballonger - 110 liter


Våra ballongas är klar för användning när du tar emot flaskan. Det enda du behöver göra är att montera påfyldningstuden och sedan är du redo att blåsa upp ballonger.

För att säkerställa din tillfredsställelse vi rekommenderar att du alltid köper våra ballonger antingen i Premium-serien med en float tid på 6-8 timmar, eller Överlägsen den serien med en hovra i upp till 24 timmar.

Behållaren är uppfyllda och i EU enligt eu: s normer och inte en av de mer tvivelaktiga produkter från East. Alla våra helium ren helium som inte är blandad med vanlig luft, som ofta ses i billiga alternativ. Genom att blanda med 40% av den luft du som kund betalar som för mycket för produkten, och ännu viktigare, ballonger flyta för en kortare tid.

Om du använder din egna ballonger vi kan inte gå i god för muspekaren tid. Vi ser ofta att ballongerna inte lämplig för helium, och därför hoppar de, falla till marken eller vara krokig. Svævetiden kan förlängas avsevärt genom att använda Hi-Float , som också säljs här på sidan, så att de kan sväva i upp till en vecka. Observera att Hi-Float kan inte användas för att folieballoner och siffror. Dessa flottar som utgångspunkt, också i veckan, och kan därför enkelt blåsas upp dagen innan evenemanget.

Om du är osäker på om svævetid på var och en av ballonger, vi har gjort en guide.

Efter användning, töm behållaren lämnas till den lokala återvinningsstationen. Det finns ingen inteckning på behållaren.

För att uppnå visst antal ballonger är det viktigt att de uppsatta målen inte överskrids.

Helium1,0
17 Produkter

Särskilda referenser

No customer reviews for the moment.

Du kanske också gillar