Helium ballongas 250 liter

Helium ballonggas 250 liter

Vår ballonggas är klar att användas när du tar emot flaskan. Allt du behöver göra är att montera påfyllningsutloppet och du är redo att blåsa upp ballonger.

För att säkerställa din tillfredsställelse rekommenderar vi alltid att du köper våra ballonger antingen i Premium-serien med en stigande tid på 6-8 timmar

Behållaren uppfylls och tillverkas i EU enligt europeiska standarder och inte en av de mer tvivelaktiga produkterna från öst. All vår helium är ren helium som inte blandas med vanlig luft som ofta ses i billiga alternativ. När du blandar med 40% luft betalar du som kund för mycket för produkten, och ännu viktigare, ballongerna flyter under en kortare tid.

Om du använder dina egna ballonger, kan vi inte garantera den höga tiden. Vi ser ofta att ballongerna inte är lämpliga för helium, och de hoppar därför, faller ner till marken eller blir krokiga. Svävtiden kan förlängas avsevärt genom att använda Hi-Float som också säljs här på webbplatsen, sedan kan de sväva upp till en vecka. Observera att Hi-Float inte kan användas för folieballonger och nummer. Dessa är i princip också svävpunkt i veckan och kan därför enkelt blåsa upp dagen före evenemanget.

Om du är osäker på hur de enskilda ballongerna svävar, har vi gjort en guide.

Efter användning måste den tomma behållaren returneras till den lokala återvinningsstationen. Det finns ingen deposition på behållaren.

För att uppnå det angivna antalet ballonger är det viktigt att de angivna målen inte överskrids.

Läs mer
Inkl. moms
Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

Heliumflaska 250 liter

Morlando35
24 Produkter
  • TrustScore 4.7
    TrustScore 4.7
  • 1 Dags Levering ved bestilling inden 12
    1 Dags Levering ved bestilling inden 12
  • 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
    100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
  • emarket

Du kanske också gillar